Albanian . Azərbaycani . العربية . Bengali . Bosanski . Burmese . 中文 . Czech . Danske . Deutsch . English . Française . Hausa . Hungarian . Indonesian . Italiano . Kyrgyz . Macedonian . Malay . Malayalam . Nederlandse . Norwegian . Pashto . Persian . Portuguese . Serbiana . Sindhi . Spanish . Svenska .Swahili . Thai . Türkçe . اردو

LUFTA INTELEKTUALE KUNDËR DARVINIZMIT, MASHTRIMI MË I MADH I DEXHALIT (ANTI MESIAH), ËSHTË FITUAR

Përse Darvinizmi përbën një kërcënim?


Charles Darwin

Darvinizmi është një pseudo-fe pagane që e shikon shansin si hyjni.

Darvinizmi është mashtrimi më i madh shkencor në botë.

Çdo deklarim që Darvinistët bëjnë në emër të evolucionit është një gënjeshtër e plotë.

Teoria e evolucionit nuk ka të bëjë me shkencën.

Ideologjia darviniste është një fe e rremë, e shpikur në mënyrë që t'i largojë njerëzit dhe shoqëritë nga besimi në Allah (sigurisht që Allahu është përtej kësaj). Kjo ideologji e përgjakur, është tendenca më e madhe e Dexhalit (anti-mesia) në Kohët e Fundit. Dhe për arsye se shoqëria është ende e pavetëdijshme për këtë, darvinizmi i inkurajon ato drejt pabesimit, luftës, mbytjes dhe vuajtjes. Darvinizmi është burimi themelor i të gjitha rrymave jofetare, siç janë ateizmi, komunizmi dhe materializmi. Darvinizmi përfaqëson burimin e të gjitha luftërave, akteve terroriste, vrasjeve, genocidëve e skenave të horrorit si dhe sëmundjeve që kanë shkaktuar tragjedi në botë. Darvinizmi është metoda më dredharake dhe perverse e drejtuar nga Dexhali.

Sipas ideve paragjykuese të Darvinistëve, njeriu është thjesht një kafshë; prandaj Darvinistët mendojnë që vlera e vetme që mund t'i vendoset qenieve njerëzore është proporcional me këtë. Ideja bazë e Darvinit mund të përmblidhet se "njeriu është një kafshë luftarake." Rezultati ishte një ideologji e bazuar në principin "mbijetesa e më të përshtatshmit" midis qenieve njerëzore. Ato, të cilët adoptuan ideologjinë Darviniste në fjalë janë përgjegjës për fillimin e lëvizjeve të përgjakura si komunizmi dhe fashizmi në botë dhe shkaktuan vuajtje të tmerrshme . Më shumë se 250 milion njerëz vdiqën gjatë Luftës së Dytë Botërore, e cila filloi nën ndikimin e ideve të Darvinizmit përmes levizjeve fashiste dhe naziste, dhe më shumë se 1 bilion njerëz humbën jetën në aktet e shtypjeve politike, që buronte nga komunizmi dhe një numër i i panumërueshëm vdekjesh të rezultuara nga terrorizmi, te dyja këto filozofi mizore përsëri e kanë origjinën nga Darvinizmi.

Pa përjashtim, të gjitha konfliktet civile, luftërat dhe aktet e terrorit që vazhdojnë edhe sot burojnë nga Darvinizmi. Kjo është arsyeja që ideologjia Darviniste përfaqësojnë korrupsionin më të keq të Dexhalit në Kohët e Fundit në të cilën ne po jetojmë. Mënyra e vetme që besimi në Allah të përhapet në të gjithë botën, dhe që kjo egërsi dhe mizori të përfundojë, është përmes eliminimit të kësaj feje pagane të Darvinizmit.

Pa përjashtim, të gjitha konfliktet civile,luftërat dhe aktet e terrorit që vazhdojnë sot burojnë,rrjedhin nga Darvinizmi.

Kjo fe pagane është rrënjosur nën një mashtrim të përgjithshëm. Prandaj është shumë e thjeshtë për të eliminuar këtë besim paragjykues, i ashtëquajtur ''shkencërisht'' evolucion. Shekulli 21 është koha kur jologjika dhe falsiteti i kësaj teorie të rremë të braktiset plotësisht nga të gjitha pikëpamjet. Me të vërtetë, ashtu siç mund të shihet nga informacioni që jep ky sait, vetëm kur mashtrimi i evolucionit të braktiset dhe të kuptohet, kjo fe paragjykuese e Darvinizmit, e cila ka mashtruar botën dhe ka shkaktuar mizori, do të zhduket plotësisht.

Zoti i Rremë i Evolucionistëve është Rastësia


Në vazhdën e ekspozimit global të z. Oktar të palogjikës dhe nonsensicality të idesë së rastësisë,fatit,darvinistët kanë nguruar kohët e fundit të përdorin fjalën "rastësi" drejtpërdrejtë.

Sipas Darvinistëve, të gjithë varietet mahnitëse e të mrekullueshme të jetës në Tokë erdhën" NGA RASTËSIA". Në mënyrë që të shmangin shprehjen "Allahu i krijoi ato" (sigurisht Allahu është pas kësaj), Darvinistët kanë marrë rastësinë si zot në sytë e tyre dhe pretendojnë se ngjarjet e verbëra e të pandërgjegjshme shfaqin origjinën e vetme të këtyre sistemeve jetese komplekse të mrekullueshme e të lavdishme. Darvinizmi arriti të mashtrojë njerëzit me thjeshtësi dhe me një logjikë qesharake. Mënyra sesi profesorët japin mësim në universitet, apo shkencëtarët dhe mësuesit të cilë kanë studiuar dhe hulumtuar flasin për ngjarje të rastësishme pa pikën e ndërgjegjes, sikur të ishin intilligjencë krijuese të aftë për të menduar dhe marrë vendime dhe sikur të ishin prej atyre që kishin "krijuar" sistemet e jashtëzakonshme është me të vërtetë një mrekulli e madhe.(Allahu është pas kësaj).

Rastësia është zoti i rremë i Darvinizmit,që gjoja krijoi gjithçka dhe madje bën mrekulli. Referuar pikëpamjes së cekët botërore të Darvinizmit,koha dhe rastësia janë,në mënyrë të shkëlqyer,të afta për të sjellë gjithçka në ekzistencë. Ky besim irracional tragon se rastësia mund të arrijë atë që qeniet njerëzore nuk mund ta arrijnë,dhe në një farë mënyre rastësia posedon dituri,njohuri,aftësi dhe mjete më të mëdha sesa ato të shkencëtarëve dhe laboratorëve të tyre. Kjo është padyshim e pamundur për këdo që është i mirë informuar,njeri që mendon me aftësinë e gjykimit,për tu pajtuar me një pohim të tillë. Në të vërtetë, veprat që z. Adnan Oktar ka shkruar në mënyrë që të vë në dukjepavlefshmërinë e teorisë së evolucionit mbi 30vitet e fundit kanë qenë të dobishëm në njerëzitmë të mirë duke parë këtë palogjikë dhe duke kuptuar se evolucioni është gjë tjetër veçse një pretendim i uritur.

Në vazhdën e ekspozimit global të z. Oktar kundër palogjikshmërisë dhe pakuptueshmërisë të idesë së rastësisë, apo fatit, darvinistët kanë nguruar kohët e fundit të përdorin drejtpërdrejti fjalën "rastësi". Ata kanë imagjinuar se mund të parandalojnë veten e tyre nga të dukurit budalla duke përdorur fjalë të barabarta të palogjikshme por që kanë ekzaktësisht të njëjtin kuptim. Por edhe nëse ato flasin për shans, apo rastësi, apo ngjarje të rastit, ata ende flasin për një skenar në të cilin ngjarjet e pandërgjegjshme sjellin një botë të bukur jetese të ndërgjegjshme, të balancuar dhe simetrike. Por këto pretendime vetëm bëjnë darvinistët të duken keq .

Darvinistët që kërkojnë llogari për origjinën e jetës në terma evolucionare duke përdorur krejtësisht skenarë të palogjikshëm JANË NË FAKT TË PAAFTË PËR TË SHPJEGUAR SE SI MADJE EDHE NJË PROTEINE E VETME MUND TË VIJË NË EKZISTENCË SPONTANISHT. Ky është fakti i parë ndër më të rëndësishmit që duhet të njihet midis mashtrimeve darviniste. Në pamundësi për të llogaritur formimin e një proteine të vetme, darvinistët kanë rënë në mashtrim. Çdo përrallë që ata tregojnë për shfaqjen, krijimin e jetës është një trillim. Mënyra sesi kjo u zbulua dhe është shfaqur edhe e thonë miliona fosile të gjalla të cilat kanë mbetur të pandryshuara për qindra miliona vjet ka shkruar edhe fundin e Darvinizmit.

Dy Argumente Themelore Qenë më se të Mjaftueshme për të Sjellë Rënien e Evolucionit

1-Një proteinë e vetme ka prishur krejtësisht evolucionin

Darvinistët mund të shkruajnë shumë libra mashtruese të mbushura me formula, të prodhojnë fosile të rreme sa të duan, të bëjnë sulme demagogjike mbi provat shkencore për Krijimin ose të ngjisin postera plot me ilustrime fantazike dhe t'i paraqesin këto si ekspozita të evolucionit në të gjithë vendin, por asnjë nga këto nuk e ndryshon faktin e disfatës së tyre themelore. Kjo sepse darvinistët NUK JANË TË AFTË PËT TË DHËNË NJË SHPJEGIM TË VETËM SESI NJË PROTEINË ERDHI NË EKZISTENCË. Probabiliteti i një proteine , që është blloku më themelor i ndërtimit të qenieve të gjalla, që të vijë në jetë vetvetiu është ZERO; për shkak se ËSHTË THELBËSORE që derisa 100 proteina të jenë tashmë të pranishme, njëra pas tjetrës, në këtë vend të formohet një proteinë. Nuk ka nevojë për të shkuar në detajet e mrekullueshme të kësaj strukture të lavdishme e komplekse. Fakti që një proteinë nuk mund të formohet në mungesë të proteinave të tjera është në vetvete e MJAFTUESHME PËR PRISHJEN e DARVINIZMIT. Por eksperienca e e shpartalluar e evolucionistëve në fytyrën e një proteine të vetme shkon edhe më tej se kjo.

Përveç kësaj:

 • - ADN-ja është thelbësore që një proteinë e vetme  të formohet - ADN-së nuk mund të formohet pa proteina - Proteinat nuk mund të formohen pa ADN

  - Proteina nuk mund të formohet kur mungojnë proteinat - Proteina nuk mund të formohet kur mungon  ndonjë nga proteinat që shërbejnë në prodhimin e proteinave

  - Proteina nuk mund të formohet  pa ribozomet - Proteina nuk mund të formohet pa ARN  - Proteina nuk mund të formohet pa ATP - Proteina nuk mund të formohet pa mitokondrinë për prodhimin e ATP - Proteina nuk mund të formohet pa bërthamën e qelizës

  - Proteina nuk mund të formohet pa citoplazmën - Proteina nuk mund të formohet kur mungon qoftë  një organele e vetme në qelizë - Dhe proteina janë të nevojshme për të gjitha organelet në qelizë për të ekzistuar dhe funksionuar - Nuk mund të ketë proteina pa këto organele.

Ta themi thjesht, E TËRË QELIZA ËSHTË E NEVOJSHME QË NJË PROTEINë TË FORMOHET. ËSHTË E PAMUNDUR PËR NJË PROTEINë TË VETME TË FORMOhet NË MUNGESË TË TËRË QELIZËS , me strukturën e përsosur të saj komplekse që ne shohim sot, por prej të cilave ne e kuptojmë vetëm një pjesë shumë e vogël. Evolucionistët duhet të dalin me skenarë të rinj para këtyre fakteve. Një nga këto është Richard Daëkins dhe disa darvinistë të tjerë që pretendojnë "për një molekule spontane të përsëritur", e cila është krejtësisht qesharake dhe ka për qëllim vetëm të mashtrojë. ASNJË MOLEKULË NË QELIZËN NJERËZORE NUK E POSEDON AFTËSINË PËR TË PËRSËRITUR VETVETEN NË MËNYRË SPONTANE, PA NDIHMËN E NDONJË MOLEKULË TJETËR.

Siç e kemi parë, teoria e evolucionit ka pësuar një disfatë të tmerrshme qysh nga fillimi. Mënyra se si darvinistët, të pafuqishëm para një proteine të vetme, kërkojnë të mashtrojnë njerëzit nën idenë e varietetit të jetës në Tokë, është një tregues i qartë i shkallës së mashtrimit të evolucionit.

2- EVOLUCIONI ËSHTË RRËZUAR PARA 350 MILION FOSILEVE

Darvinistët bëjnë sërish mashtrime kur bëhet fjalë për fosilet. Ata vazhdimisht vendosin perde mbi sytë e njerëzve me format kalimtare të rreme që ata vetë i bëjnë, me ilustrime false dhe modele e rikonstruksione të rreme. Ata i përdorin këto për të përhapur teknikat e tyre të kushtëzuara. Por fakti është se as edhe një evolucionist i vetëm nuk ka qenë ndonjëherë në gjendje të tregojë një fosile dhe të thotë: "ne kemi sjellë një dëshmi për evolucionin," deri më sot. Sepse kjo nuk është e mundur. ASNJË FORMË E VETME KALUESE NUK EKZISTON. Ky është një fakt tronditës për njerëzit që kanë qenë të ekspozuar ndaj indoktrinimit darvinist për shumë vite për shkak se botimet darviniste gjithmonë flasin për forma kalimtare që vërtetojnë evolucionin. Por fakti është se nuk është gjetur qoftë një formë e vetme e ndërmjetme . Kjo është vetëm një tjetër gënjeshtër ndër gënjeshtrat më të mëdha të prodhuara nga darvinistët. Më shumë se 350 milionë fosile janë zbuluar deri më sot.

POR ASNJË FOSILE E VETME NUK ËSHTË KALIMTARE. Secila nga fosilet që darvinistët kanë lajmëruar si formë kalimtare është provuar të jetë një mashtrim. Më shumë se 350 milionë fosile janë shembuj të vërtetë që datojnë para miliona vitesh, nga format e jetës që ende ekzistojnë sot. Me fjalë të tjera, ata janë fosile jetësore. ata në fakt tregojnë se qeniet e gjalla kanë mbetur të pandryshuara për miliona vjet. Fosile të tjera i përkasin formave të jetës që kanë ekzistuar dikur, por që janë zhdukur. Fosilet kanë treguar se këto forma e jetës posedonin një kompleksitet të gjerë dhe mahnitës qysh qindra milion vjet më parë. Kjo është dëshmi e rënies të plotë dhe shkencore e evolucionit. Mënyra sesi fosilet hedhin poshtë evolucionin është goditja e dytë ndaj Darvinizmit.

Çdo degë e shkencës konfirmon gjunjezimin e evolucionit. Çdo zbulim shkencor hedh poshtë evolucionin me dëshmi të tjera, unike dhe origjinale. Por që të dyja provat që ne upërqëndruam këtu – si rënia e evolucionit para proteinave dhe fosilet - janë të mjaftueshme për të diskredituar evolucionin e tyre, nuk ka nevojë të veçantë për të shqyrtuar provat e tjera që hedhin poshtë evolucionin. Kjo goditje e madhe trupi ka qenë e mjaftueshme për të mundur darvinistët. Pastaj, përsëri, çështje të ndryshme themelore do të përmenden në faqet në vijim, kryesisht si një përgjigje ndaj pretendimeve evolucioniste.

  FOSILET E GJALLA REFUZOJNË EVOLUCIONIN  
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   

Spekulimi Lidhur Me Evoluimin Fiktiv Të Njeriut Është Një Komponent Kryesor i Mashtrimit Darvinist

Diktatura darviniste që ka një dominim në të gjithë botën ashtu siç e kemi shpjeguar më poshtë në detaje, me anë të mediave me ndikim darvinist të monopolizuar, ka bashkuar mashtrimin "majmun-njeri", për vite me rradhë. Pothuajse çdo fosil majmuni që është zbuluar ka qenë përdorur për hir të këtij mashtrimi. Në çdo rast, megjithëse, fosilet e lajmëruara si provë e evolucionit kanë treguar se i përkasin një majmuni më se të zakonshëm dhe janë mohuar. KY është një mashtrim darvinist i njohur. Për më tepër, në mënyrë që të theksojnë ngjashmërinë në mes njerëzve dhe majmunëve, Darvinistët marrin një majmun dhe bëjnë një shfaqje e madhe të formave të ndryshme të sjelljes dhe aftësive të tilla si përdorimi i mjeteve ose aftësinë për të mësuar. Qëllimi është që, në sytë e tyre, të krijojnë një bindje tek njerëzit që nuk e kuptojnë mashtrimin darvinist që ta shohin idenë se qeniet njerëzore e kanë origjinën nga majmunët si. Është e vërtetë që çimkat dhe majmunët kanë disa karakteristika që i ngjajnë atyre të njerëzve. Por kjo nuk e ndryshon faktin se njerëzit, çimkat dhe majmunët janë qenie krejtësisht të ndryshme jetësore. Me lejen e All-llahut, çimkat dhe majmunët nuk do të jenë kurrë asgjë tjetër më shumë sesa çimka dhe majmunë për sa kohë ata do të vazhdojnë të ekzistojnë në këtë botë. Pa marrë parasysh se sa ata janë të trajnuar ata kurrë nuk do të kthehet në njerëz me karakteristika të tilla si aftësia për të menduar, kuptuar, interpretuar, parashikuar, sillen në mënyrë intiligjente, gjykuar, të veprojnë në mënyrë të planifikuar dhe sjelljeve të vetëdijshme apo ëe të flasin. Pa marrë parasysh sa shumë ata përsërisin përpjekjet e tyre, çimkat dhe majmunë kurrë nuk do të jetë në gjendje të projektojnë aeroplanë, të ndërtojnë gradaçiela, shkruajnë poezi apo të studiojnë si qeniet njerëzore në laborator. Pa marrë parasysh se sa shumë trajnime ata marrin, ata kurrë nuk do të jetë në gjendje për të hartuar një projekt, ose të prodhojnë një qytetërim të lartë nëpërmjet reflektimit dhe të planifikimit. Kjo, për shkak se një primat është një qenie e gjallë me tipare anatomike që e bën atë të veçantë, tipare të dhuruar nga All-llahu, por më e rëndësishme, të pajisur me vetëdije njerëzore, me mendje dhe shpirt. Fakti që majmuni zotëron disa aftësi nuk është aspak një dëshmi sa të pretendosh e të thuash se ai është paraardhësi i njeriut.

Shpirti të cilin Allahu e Ka Dhuruar si një Bekim Është Ajo që I Bën Qeniet Njerëzore Njerëz

Duke nxjerrë këto pretendime, darvinistët përpiqen që gjoja të harrojnë dallimi kryesor midis njerëzve dhe majmunëve. NJERIU ËSHTË NJË QENIE E GJALLË E AFTË PËR TË THËNË: "UNË JAM", I CILI ËSHTË I VETËDIJSHËM PËR EKZISTENCËN E TIJ DHE PSE AI ËSHTË KRIJUAR, I CILI ËSHTË I AFTË PËR TË REFLEKTUAR MBI ARSYEN E EKZISTENCËS SË TIJ DHE PËR TË BËRË GJYKIME.QENIET NJERËZORE POSEDOJNË NJË SHPIRT. Për këtë arsye, njeriu është një qenie e gjallë që është krejtësisht e ndryshme nga format e tjera të jetës. Krahasuar me ekzistencën e shpirtit, dallimet anatomike dhe aftësitë nuk kanë diferencë. EDHE NËSE NJË KRIJESE E GJALLË, NUK I NGJAN NJË QENIE NJERËZORE, NË KUPTIMIN E PARAQITJES FIZIKE, POR MEGJITHATË KA NJË SHPIRT, ËSHTË NJË QENIE NJERËZORE. Kjo është karakteristika e vetme që e bën një qenie, njerëzore.

ASNJË SHPJEGIM MATERIALIST NUK MUND KURRË TË LLOGARISË PËR NJË QENIE TË VETËDIJSHME QË ËSHTË I VETËDIJSHËM PËR VETEN, I CILI THOTË "UNË JAM".Asnjë llogari materialiste nuk mund të shpjegojë një tranzicion të supozuar nga një formë jete pa ndjenja dhe të pavetëdijshëm për ekzistencën e saj në një jetë që ka një shpirt dhe që është i vetëdijshëm për ekzistencën e saj. Kjo është ajo që darvinistët nuk dëshirojnë të flasin, dhe që shkakton dëshpërim të madh mbi ta, kur flasin për të ashtuquajturin evolucion të njeriut dhe që përpiqen të impononë një seri të tërë kafkash të rreme si dëshmi për këtë. (http://darëinistsdilemma.com).

Prandaj, të gjitha pretendimet lidhur me evolucionin e njeriut aq shumë të propaganduara në botimet darviniste janë të rreme. Para së gjithash, darvinistët duhet të kenë parasysh atë që i bën qeniet njerëzore njerë,pra faktet ; se si njerëzit preken nga ajo që ata shohin dhe dëgjojnë, se si ata mendojnë për këto, përdorin arsyen, posedojnë ndjenja të tilla si respekti, dashuria dhe besnikëri, dhe zotërojnë një shpirt që u mundëson atyre të marrin vendime dhe gjykime. Por ata nuk janë në gjendje të japing ndonjë shpjegim mbi këtë temë, dhe e kanë të pamundur që ta bëjnë këtë. Në të vërtetë, origjina e ndërgjegjes, shpirti që i bën qeniet njerëzore njerëz, i takon All-llahut. All-llahu i ka dhuruar këtë si një bekim nga ana e Tij, dhe në këtë mënyrë i ka bërë njerëzit të ndryshëm nga të gjitha format e tjera të jetës.

Mashtrimi darvinist është i pafjalë dhe i hutuar në këtë çështje. Allahu shpall në Kur'an se Ai krijon njeriun nga fryma e Tij:

"Ai që përsosi krijimin e çdo sendi, e krijimin e njeriut e filloi nga balta. Pastaj bëri që pasardhësit e tij të rrjedhin prej një pike uji të dobët. Mandej, Ai e formëson atë (në barkun e nënës) dhe nga ana e vet i jep shpirt atij dhe Ai është që juve ju pajis edhe me dëgjim, me të parit dhe me zemër, e pak send është ajo që ju falënderoni."(Es Sexhde: 7-9)

Mutacionet e rastit shkatërojnë jetën dhe nuk mund të prodhojnë reciprokisht organe të pajtueshme

Darvinistët pohojnë se gjallesat evoluojnë, si rezultat i mutacioneve të rastit dhe se mutacionet e verbra dhe të pavetëdijshmendodhin në të gjitha varietetet e lavdishme të jetës që ne shohim në Tokë sot.

Këtë pohim përfaqësojnë një mospërputhje serioze logjike.

Mutacionet janë thyerje, dëmtime dhe zhvendosje si rezultat i rrezatimit apo efekteve kimike në ADN-në ,bërthamën e qelizës së gjallë që përmban të gjithë informacionin e tij gjenetik. NËNTËDHJETË E NËNTË PËRQIND E TË GJITHË MUTACIONEVE DËMTOJNË ORGANIZMIN, ndërkohë që një përqind-shi i mbetur nuk ka efekt . ASNJË MUTACION NUK KA QENË NDONJËHERË I VËZHGUAR PËR TË krijuar ndonjë organizëm. Për më tepër,

 • Sipas pretendimeve darviniste, mutacioni duhet të prodhojë ndryshime që janë proporcionale dhe reciprokisht në përputhje kudo në trup.

  • Për shembull, sipas pretendimeve të evolucionistëve, në qoftë se një vesh i  formuar në anën e djathtë me anë të mutacionit në mënyrën që ata sugjerojnë, atëherë mutacionet e   rastësishme duhet të prodhojnë një vesh të dytë funksional në anën e majtë, i pajisur me të njëjtat karakteristika. Kudhra, kupa dhe yzengjija duhet të performojnë në mënyrë perfekte bashkë.

  • Mutacionet e rastësishme duhet gjithashtu të krijojnë valvula koronare në të dyja anët. Sipas pretendimeve darviniste, mutacionet do të duhet të prodhojnë të gjitha valvulat në formë të përsosur dhe pikërisht në vendet e duhura, në të njëjtën kohë dhe në harmoni të barabartë.

  • Në rast të kundërt do të ketë një çekuilibër të madh, dhe rezultati do të jetë një qenie e veçantë me një vesh me kokë poshtë,  dhëmbë të ndryshëm, ose një sy në hundë dhe një sy në ballë. .Por, pasi nuk ka mungesë çekuilibri të tillë në jetë, pretendimet darviniste thonë se mutacionet duhet të prodhojnë çdo gjë në një formë të përkryer simetrike dhe reciprokisht në përputhje.

  • Por fakti se 99% e mutacioneve  janë të dëmshme dhe1% joefektive e bën të pamundur  që të jenë në gjendje të prodhojnë organe racionale, harmonike dhe simetrike saktësisht në të njëjtën kohë.

  • Efekti që mutacionet kanë mbi një strukturë të rregullt është si ai i qitjes së një mitralozi në të.   Rastësisht, po të qëllojnë në një objekt të shëndoshë do ta shkatërrojnë atë. Fakti që një plumb nuk ka efekt, ose shkatërron një infeksion tashmë ekzistues në trup dhe kështu shëron atë, nuk ndryshon asgjë. Organizmi  në çdo rast është i shkatërruar nga 99 plumbat e tjerë që kërcënojnë atë.


Shkenca është anti-darviniste, anti-ateiste

Për shumë vjet, darvinistët kanë përdorur shkencën për të mashtruar njerëzit  mbi evolucionin. Megjithatë SHKENCA ËSHTË ARMIKU I DARVINIZMIT.SHKENCA ËSHTË KUNDËR ATEIZMIT. SHKENCA ËSHTË ANTI-KOMUNISTE,ANTI-MARKSISTE. SHKENCA SHKATËRRON MENDIMIN MARKSIST,ATEIST DHE DARVINIST.

Ajo është shkenca që ka prishur Darvinizmin. Ajo është shkenca që i ka dhënë propagandës darviniste  goditjen më të rëndë. Shkenca ka mposhtur mashtrim evolucionist ku njerëzit kanë qenë të indoktrinuar me vite të tëra. Shkenca ka shkatërruar themelet e filozofisë ateiste. Shkenca asgjëson dhe shkatërron Darvinizmin kudo ku ai shkon, kudo që të bëhet një çështje aktuale dhe kudo që e tregon veten. Prandaj, SHKENCA përfaqëson NJË NGA FATKEQËSITË MË TË MËDHA PËR DARVINISTËT. Ajo është shkenca që ka treguar se proteinat nuk mund të formohen rastësisht.

Ajo është shkenca që ka zbuluar botën e jashtëzakonshme të  qelizës, dhe ka treguar se kjo nuk mund të ketë evoluar thjesht nga rastësia.

Ajo është shkenca që ka treguar faktin se më shumë se 350 milionë fosile që janë zbuluar kurrë nuk kanë evoluar. Ajo është shkenca që ka zbuluar kompleksitetin në gjërat e gjalla dhe ka treguar se këto nuk mund të ketë ardhur në ekzistencë me anë të evolucionit. Ajo është shkenca që ka treguar se është e pamundur për një formë të jetës të kthehet në një tjetër.

Ajo është shkenca që ka shfaqur fosilet e lavdishme të periudhës Kambriane. Prandaj, vetë shkenca ka dhënë të gjitha provat për rrënimin e evolucionit, dhe  ende vazhdon ta bëjë këtë. Të gjitha kërkesat darviniste janë shembur para shkencës. Shkenca jep konkluzionin e mrekullueshëm që plotësisht hedh poshtë  darvinizmin, që kërkojnë të maskojnë gënjeshtrat e tyre duke thënë: "evolucioni është shkencë." Jo vetëm shkenca i shërben fesë, por ajo gjithashtu siguron dëshmi për ekzistencën e Allahut të Plotfuqishëm. Shkenca është për ata që besojnë Allahun. Shkenca është për  besimtarët e vërtetë. Ky fakt është bërë  makthi më i  madh për darvinistët në shekullin e 21-të.

“All-llahu nuk ngurron që të marrë çfarëdo shembulli, qoftë mushkojë a diçka edhe më e imët se ajo. Për sa u përket atyre që besuan, ata e dinë se ai (shembull) është i vërtetë nga Zoti i tyre, ndërsa ata të cilët mohuan do të thonë: “C’deshi All-llahu me këtë si shembull?” Ai me te humb shumë, e po me te udhëzon në rrugën e drejtë shumë, po me përjashtim të atyre që janë jashtë rrugës, Ai me te nuk humb tjetër”.(El-Bekare,26)

“O ju njerëz, ja një shembull, veni veshin pra: Vërtet ata që po i adhuroni në vend të All-llahut, ata nuk mund të krijojnë asnjë mizë, edhe nëse tubohen të gjithë për të, e po ashtu, nëse miza ua rrëmben atyre ndonjë send, ata nuk do të mund ta shpëtojnë atë prej saj. I dobët është edhe lutësi edhe i luturi.”(El-Haxh,73)


Si Darvinizmi lindi për të dominuar botën?

Ideologjia darviniste është një mashtrim i bazuar tërësisht në gënjeshtër, një mënyrë primitive për të treguar që e gjithë jeta erdhi në ekzistencë rastësisht. Por pavarësisht të qenurit tërësisht iracionalë,ky mashtrim ka dominuar të gjitha vendet e botës, qeveritë e tyre, shkollat, universitetet, qarqet shkencore, vendet e punës,gazetat, revista, radio kanale dhe stacione televizive. Kjo është diktatura darviniste, një strukturë dinake dhe djallëzore, që ka bërë që mashtrimi Darvinizmit të dominojë botën.


Michael Reisss, Drejtor i Akademisë Mbretërore britanike të Arsimit, u hoq me ngut nga detyra, sepse ai propozoi që Krijimi duhet gjithashtu të përfshihen në plan-programit në shkolla.

Dr Gavriel Avital, Ministrër i Arsimit dhe Shef i Departamentit të Shkencave, u hoq nga detyra e tij për shkak të deklaratave të tij me shkrim dhe me gojë në pyetje(rreth)evolucionit.

Kjo diktaturë dinake që ka ekzistuar për 150 vitet e fundit, tani është duke dhënë shpirt e në grahmë të fundit, edhe pse ndikimi i saj ende vazhdon. Sundimi i diktaturës darviniste është i bazuar në,detyrim, despotizëm, kërcënim dhe shtypje. ËSHTË E PAMUNDUR PËR NJË PROFESOR QË KUNDËRSHTON EVOLUCIONIN TË JAPË MËSIM në ndonjë universitet në botë. ASNJË KRYEMINISTËR NË ÇDO VEND QOFTË NUK MUND TË SHPALLË SE ËSHTË NË KUNDËRSHTIM ME DARVINIZMIN. ASNJË MËSUES NUK MUND TI THOTË STUDENTËVE TË TIJ SE EVOLUCIONI ËSHTË NJË MASHTRIM, DHE STUDENTËT NUK MUND TI THONË MËSUESVE TË TYRE SE ATA NUK E BESOJNË EVOLUCIONIN.

Çdo profesor ose mësues që e bën këtë do të hiqet menjëherë nga posti i tij ose saj. E studenti do të ngelë në atë klasë që po ndjek. ËSHTË E PAMUNDUR QË NJË MINISTËR ANTI-EVOLUTIONIST TË QËNDROJË NË QEVERI. Në të vërtetë, pothuajse të gjitha përpjekjet në të gjithë botën që kanë të bëjnë me mësimin e faktit të Krijimit së bashku me evolucionin në shkolla, NUK KANË ARRITUR TË BËJNË NDONJË PËRPARIM DERI MË TANI. Organizata të njohura të shtypit DUHET TË MBAJNË RAPORTE lidhur me fosilet e rreme si të ishin provë e evolucionit. Ata duhet të luajnë rolin e tyre në këtë mashtrim, përndryshe karrierës së tyre botuese do ti vijë fundi. Është e pamundur për një shkencëtar apo professor që të përkrahë Krijimin, ose vetëm për referimin e një letre në lidhje me Krijimin, për të gjetur një post tjetër. Sipas të gjitha gjasave, një person i tillë do të humbasë rrethin e tij të miqve. Dhe kjo është, sigurisht,e pamundur për të që të gjejë një vend në qarqet shkencore.

PROFESORË TË TJERË U HOQËN NGA DETYRA, SEPSE ATA MBROJTËN FAKTIN E KRIJIMIT
   
 

Metoda e përdorur është detyrim, despotizm dhe kërcënim. Për shkak të kërcënimeve dhe të politikave despotike të përdorura nga diktatura darviniste, njerëzit nuk kanë qenë në gjendje të shprehin hapur kundërshtimin e tyre ndaj Darvinizmit, dhe i është dashur që të luajnë rolin deri më sot. Të gjitha metodat e mundshme janë përdoruar për të parandaluar refuzimin e Darvinizmit. Përndryshe përkrahësit e këtij besimi paragjykuese që është që Darvinizmi,nuk do të ketë asnjë mjet të lënë mënjanë me të cilat të mbajë këtë teori të pabazuar aktive. Gënjeshtrat janë thënë me zë të lartë dhe kjo është konsideruar si një shkelje për ti marrë këto si gënjeshtra. Një teori e pretenduar të jetë shkencore, kur ajo ishte lançuar, është kthyer në një system me thelb besimin supersticioz dogmatik që nuk ka të bëjë fare me shkencën, një sistem refuzimi i të cilit është zyrtarisht dhe në mënyrë të hapur i penguar. Gjëja e vërtetë dhe e rëndësishme është se si kjo është bërë mjaft zhurmuese, dhe pa pikë keqardhje.

Teoria e evolucionit, që ka shkaktuar kaq shumëfatkeqësi në botë, gjithashtu synon të parandalojëzhvillimin e shkencës

MILIONA DOLLARË JANË  DERDHUR SOT DREJT STUDIMEVE QË  MBESHTETESIN EVOLUCIONIN. Studimi i evolucionit do të thotë shpenzimin e një pasurie për të prodhuar mashtrime të reja dhe shpërndarjen e tyre nëpërmjet shtypit. Këto para, që mund të ishin përdorur për progresin shkencor dhe përparimet në fushën e mjekësisë, në trajtimin e kancerit për shembull, të sëmundjes Alzheimer, ose që mund të ishin përdorur për të shpëtuar miliona njerëz që vdesin nga uria në Afrikë, i janë  marrë   njerëzve të   pafajshëm dhe janë përdorur  për këtë  mashtrim. Evolucioni, mashtrimi më i madh i 150 viteve të fundit, është përhapur në të gjithë botën dhe hipnoza masive është shkaktuar(infektuar) tek njerëzit me anë të teknikave të diktaturës darviniste. Siç e kemi parë, Darvinizmi gëzon mbështetjen globale, jo sepse ai është shkencor, por sepse njerëzit janë të detyruar dhe të kushtëzuar për ta besuar atë, dhe kjo është e mbrojtur me xhelozi nga diktatura darviniste. Njerëzit nuk duhet të mashtrohen nga fakti se shumica  mbështesin  këtë teori sepse disa nga këta njerëz nuk  janë në dijeni se Darvinizmi është mashtrim më i  madh, ndërsa të tjerët  mbështesin  Darvinizmin nga frika se mos  humbin  vendet e  tyre të punës ose shkatojnë kritika armiqësore. Sundimi global dhe të gjitha themelet e kalbura të kësaj teorie false të ofruar nga diktatura darviniste, një sistem krejtësisht satanik, janë një nga një duke u asgjësuar.  Me lejen e All-llahut, eleminimi i plotë i teorisë së evolucionit është tani një çështje kohe, dhe shumë afër  do të eleminohet.

Atlasi i Krijimit dhe darvinistët që humbën besimin në ideologjinë e tyre

Kur një person në një dhomë të mbyllur i thuhet se " është e errët jashtë" ekziston një probabilitet prej pesëdhjetë përqind,që ai do të besojnë atë. Por kur ai e sheh Diellin jashtë permes një çarje nuk do të ketë mënyrë për ta bindur atë se  është  errët jashtë. Darvinistët janë ekzaktësisht në një gjendje të tillë vështirë. Për 150 vite, darvinistët kanë kryer paturpësisht të gjitha llojet e mashtrimeve nën maskën e shkencës. Ata kurrë nuk kanë ndjerë qoftq turpin më të vogël, sepse atae kanë  bindur veten e tyre se mund të mashtrojnë njerëzit me këto raporte të rreme. Gënjeshtra u përsërit me indoktrinimin intensiv, efektet vizuale dhe hipnozën, dhe kështu mori një nivel të habitshëm  mbështetjeje. Megjithatë, kur  çdo gjë po shkonte sipas planeve të  Darvinistëve, dhe kur njerëzit po binin në  ekstazën e  hipnozës,  për të hedhur poshtë evolucionin, njerëzit papritur panë një paraqitje e shkurtër të  Diellit. Pra  Dielli ishte Atlasi i Krijimit.Anne Brasseur, një politikan Luxembourgian,paraqiti një raport të Komisionit Evropian me seli në Strasburg, zgjodhi Atlasin e Krijimit për tia treguar atë gazetarëve të mbledhur dhe vazhdoi duke thënë:

"Harun Jahja është një musliman, krijimbesues turk. Ky është vëllimi i parë. Ka dy më shumë.U dërgua në Evropë. Në dy gjuhë,anglisht dhe frëngjisht. Ajo thotë se teoria e evolucionit është një gënjeshtër, që Darvinizmiështë shkaku kryesor i terrorit, dhe se është përgjegjës për diktatorët e shekullit të 20 dhe si... "

Papritur, me shpërndarjen globale të Atlasit të Krijimit nuk ishte më e mundur që të bindje njerëzit se evolucioni ka ekzistuar. Asnjë darvinist i vetëm nuk mund të mohojë jetesën e mijëra fosileve të portretizuara në Atlasin e Krijimit. Përveç kësaj, çdo  fosile në këtë libër të shkëlqyer ishte më se e mjaftueshme për prishjen e evolucionit. Për këtë arsye, shtypi në Francë, një nga bastionet e Darvinizmit, u frikësua shumë para Atlasit të   Krijimit, duke thënë gjëra të tilla si; "fatkeqësia më e madhe në historinë franceze," "Fatkeqësia  ka zbritur nga qielli" dhe "qindra  vitet e civilizimit janë shembur”.  Parlamenti Evropian darvinist e  konsideroi këtë  libër madhështor si pengesën më të madhe për mësimin e evolucionit, dhe e ngriti çështjen në një gjendje paniku, me qindra organizata të shtypit darvinist ishin të detyruar të pranojnë ndikimin mahnitës global të Atlasit.


Atlasi i Krijimit është i rëndësishëm për forcimin e të gjithë besimtarëve


Shpërndarja globale e  z. Oktar  për faktin se qoftë  edhe një e vetme mund të formohet rastësisht dhe prova e tij, me Atlasin eKrijimit, që miliona forma të  jetës kurrë nuk kanë ndryshuar, ka qenë veprimtaria më me ndikim për të përfunduar  evolucionin sot. Në sajë të këtij suksesi të madh, myslimanët e devotshëm, të krishterët dhe çifutët u bënë të aftë për të vepruar lirshëm dhe fituan vetë-besimin. Disa besimtarë të devotshëm, të cilët ishin më parë të trishtuar dhe të  mundur para  darvinistëve dhe që nuk  ishin në gjendje të merrnin pjesë në aktivitete, filluan  që të  forcoheshin  në vazhdën e kësaj pune të rëndësishme. Pas aktiviteteve të vlefshme dhe të vendosur të z.Oktar që synojnë eliminimin e evolucionit, U BË E MUNDUR TË MBAHET  KONFERENCA QË PËRCAKTONIN NATYRËN  MASHTRUESE TË  EVOLUCIONIT DHE I FTONIN NJERËZIT TË BESONIN NË NJËSHMËRINË E ALLAHUT NË BAZAT USHTARAKE TË SHBA, DHE TA DEKLAROJNË KËTË  FAKT NË AUTOBUSËT QË SHKRUANIN "ZOTI EKZISTON" NË ANËT E TYRE TË JASHTME QË  LËVIZIN LIRISHT NËPËR RRUGËT E LONDRËS. Në vijimësinë  e të gjitha këtyre  aktiviteteve  të rëndësishme, KONFERENCA PËR KRIJIMIN  ku morën pjesë mijëra njerëz u  mbajt në Kanada, Amerikë, Zvicër, Belgjikë, Gjermani, Australi dhe Zelandën e Re, Francë, Danimarkë,Suedi, Indonezi dhe Malajzi, Singapor, Dubai dhe shumë vende të tjera, ndërsa stacionet televizive dhe gazetat në të gjithë botën kanë përmendur këto arritje të mëdha.

Menjëherë pas këtij suksesi të madh, disa darvinistë humbën besimin në këtë fe supersticioze. Ata nuk kishin më forca për të mbrojtur këtë mashtrim që e kishin kryer për kaq shumë vite, apo për të dalë me pavërtetësi të reja. Gazetat darviniste u mbyllën   një nga një, jo për arsye financiare, por sepse ata thjesht  humbën  besimin, dhe pushuan së botuari. Botimet me famë botërore  darviniste që u përdoren për të mbuluar pretendimet e tyre  në lidhje me disa mashtrime të reja ose në një tjetër mbi një bazë pothuajse javore TANI Nuk JANE në gjendje që të mbulojnë një të vetme. Propaganda darviniste, i vetmi burim i forcës së Darvinizmit, ka përfunduar në heshtje. Darvinistët të cilët sollën evolucionin në çdo rast duke përdorur teknika të ndryshme të propagandës, papritmas kanë rënë në heshtje dhe nuk janë të gatshëm të turpërohen më shumë.

 

Postera në autobusët e Londrës që promovonin Atlasin e Krijimit

KONFERENCAT RRETH FAKTIT TË KRIJIMIT, BAZUAR NË PUNIMET E Z.ADNAN OKTAR PATI ZBRAPSJE NË QYTETET E MËDHA NË BOTË.
Zvicër- Lausane Zvicër- Lausane
Gjermani- Luenen Francë- Paris
Medalja e paraqitur Z.Adnan Oktar pas konferencës së mbajtur në bazën ajrore të San Antonios, SHBA.

Dera e çlirimit nga goditja e Darvinizmit është gjithmonë e hapur

Të gjitha fetë e rreme paragjykuese po vuajnë nga një kolaps i tmerrshëm dhe i madh në Kohët e Fundit, në të cilën ne jemi duke jetuar, dhe në të cilën Hazreti Mehdiu (a.s) dhe Profeti Isa (a.s) do të shfaqen. Askush nuk mund ta ndalojë këtë kolaps. Ky është ligji i All-llahut. All-llahu është aktualisht duke përdorur veprat e z. Oktar si instrument i Tij në këtë kolaps të gjerë dhe gjithëpërfshirës. Të gjithë ata njerëz që verbërisht i kanë besuar Darvinizmit së shpejti do të të kuptojnë se si ata ishin të mashtruar, kurse darvinistët do të pendohen për pozitën e rreme në të cilën ata e gjejnë veten. Por nuk është kurrë vonë, sigurisht, dhe përkrahja e së vërtetës për të pranuar humbjen dhe gabimet, është një virtyt i madh. Prandaj, të gjithë darvinistët të cilët janë bërë të vetëdijshëm për sherrin që Darvinizmi i vërtetë është, natyrisht kanë mundësi për të korrigjuar gabimin e tmerrshme, të cilit i përkushtuan jetët e tyre, për aq kohë sa jetojnë në këtë tokë.