Dana Point Cosmic Creek Surf Festival Guide Saturday June 4, 2022 – OC Southern Beaches

The Cosmic Creek Surf Contest takes place at Salt Creek Beach in Dana Point, CA on Saturday, June 4, 2022 and Sunday, June 5, 2022.
Cosmic Creek is a free-to-watch family event.

Cosmic Creek is open to the public and is a veritable gathering of legends, groms, artisans and storytellers.
Over the years, Cosmic has grown into a soulful, popular and eclectic surf gathering; a celebration of heritage; a platform to exchange ideas about surfboards, music and art.

Cosmic Creek has five divisions

Locals, Creators & Innovators, Pros, Womens and a Body Surf Expression session presented by DaFin.

Pro and local entrants will draw cards prior to their round for priority draw selection.
Vissla will be supplying competitors with the original Single + Twin Fin options from the 70s and 80s, which means every round is truly a fluke as to which board you will be riding.
The Creators & Innovators division is made up of local shapers from across California.
While the Local & Pro divisions will ride original retro crafts, the Creators & Innovators division will ride self-formed boards inspired by the 70s and 80s eras.

Cosmic Creek Schedule

Saturday, June 4, 2022 Surfing

8:00 a.m. – 14 and under Round 1 – 3 rounds of 15 minutes
8h45 – 15-18 Round 1 (60 Min) – 4 x 15 Minutes
9h45 – 19-24 Round 1 (60 Min) – 4 rounds of 15 minutes
10h45 – 25-34 round 1 (60 Min) – 3 rounds of 20 Minutes
11:45 am – Sisstr Evolution Round 1 (40 Min) – 2 rounds of 20 Minutes
12:25 p.m. – DaFin expression session (20 min)
12:45 | 35-44 Round 1 (60 Min) – 3 x 20 Minutes
1:45 p.m. – 45-54 Round 1 (60 Min) – 3 rounds of 20 minutes
2:45 p.m. – 55+ Semi-final (40 Min) – 2 x 20 Minutes
3:25 p.m. – Semi-final 14 and under (20 min) – 1 rest of 20 minutes
3:45 p.m. – 15-18 Semi-Final (40 Min) – 2 x 20 Minutes
4:25 – 19-24 Semi-final (40 Min) – 2 x 20 Minutes

Saturday, June 4, 2022 Fitness

Donald Brink

Saturday, June 4, 2022 Free concert

12:30 p.m.: Electric sanctuary

5:15 p.m.: Wave

6:00 p.m.: TONING

6:50 p.m.: Widow talk

Sunday, June 5, 2022 Surfing

8:00 am | 25-34 Semi-Final (20 mins) | 1 deposit of 20 minutes
8:20 am | 35-44 Semi-Final (20 Min) | 1 boarding of 20 minutes
8:40 am | 45-54 Semi-Final (20 Min) | 1 boarding of 20 minutes
9:00 a.m. | Creators & Innovators Round 1 (75 Min) | 3 rounds of 25 minutes
10:15 a.m. | Semi-Final Pro (40 Min) | 2 rounds of 20 minutes
10:55 a.m. | Final 14 years and under (25 min)
11:20 a.m. | 15-18 Final (25 Mins)
11:45 am | 19-24 Final (25 Mins)
12:10 | Body surfing expression session (25 min)
12:35 | Final SisstrEvolution (25 Min)
1:00 p.m. | Creators & Innovators Semi-Final (25 Min)
1:25 p.m. | 25-34 Final (25 Mins)
1:50 p.m. | Final Pro (25 Min)
2:15 p.m. | 35-44 Final (25 Mins)
2:40 p.m. | Creators & Innovators Final (25 Min)
3:05 p.m. | 45-54 Final (25 Mins)
3:30 p.m. | 55+ Final (25 Mins)

Cosmic Creek promotes sustainable solutions

Cosmic Creek is a plastic-free event.

Please bring reusable water bottles to refill at the water points.

Ride the Dana Point Free Trolley to Salt Creek Beach Park
Trolleys every 15 minutes!

Ride the South Orange County Beach Trams to Salt Creek Beach
Free trolleys from Laguna Beach/Dana Point/Laguna Niguel go directly to Salt Creek Beach.
Free trolleys from San Clemente and San Juan Capistrano connect to the Dana Point Trolley.

Salt Creek Beach is located at 33333 S Pacific Coast Highway in Dana Point


Source link

Comments are closed.